Už ste sa niekedy zamysleli nad tým, ako vlastne taká chujovina ako pukance funguje?
Nedávno som si opäť doprial túto fantastickú pochutinu a znenazdajky sa mi vtisla do hlavy myšlienka. Keď dávam robiť pukance v mikrovlnke, zväčša je to na 3 minúty... Chvíľu trvá, dokým sa ozve pukanie. A tu začína tá haluz: prečo niektoré puknú skôr, ako iné? Prečo to niektorému trvá minútu, niektorému 2 minúty, podaktoré nepuknú vôbec? Prečo tí žltí zmrdi nevybuchnú všetci naraz do minúty a pukance by boli hotové? Vytvára sa takto priestor na konšpiračné teórie, že je to tajná dohoda elektrární a výrobcov popcornu. Čím pomalšie sa budú pukance pripravovať v mikrovlnke, tým väčší účet za elektrinu tak vzniká...
To už je v piči s týmto svetom, naozaj ...
streda 29. júna 2011
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára